K-Laser behandling

K-Laser logo black

Den næste generations laser er her og er klar til at behandle din idrætsskade.

K-Laser er en klasse IV laser, der har en vel dokumenteret effekt inden for laserterapi. Den store forskel på denne og andre lasere er, at den arbejder i 4 bølgelængder og sender op til 15 – 20 watt energi ind i vævet. Laseren sender koncentreret energi 6-8 cm ned i vævet og booster kroppens naturlige reparationsmekanismer på cellulær niveau. K-Laseren skaber et optimalt helbredende miljø og er effektiv til sportsskader, ledskader, arvæv, sårbehandling og smerter.

New K-Laser

K.laser behandling

Energien fra laseren øger  blodcirkulationen, proteinsyntesen og cellemembranernes gennemtrængelighed. Alle disse ting er med til at dæmpe inflammationen og hævelsen i det skadede område. K – laser behandlingen øger blodcirkulationen og trækker væske, ilt og næringsstoffer til det beskadigede område. Ofte ses der normal funktion indenfor 1-3 uger, dog afhængig af skadens omfang og genoptræning.

Udover at lindre smerter fra overbelastede led og sener er laser behandligen bemærkelsesværdig ved, at der til dato ikke er påvist nogen bivirkninger ved behandligen. Det der kan mærkes efter  k – laser behandling er lidt murren eller smerter op til 26 timer efter behandlingen, hvilket oftest er på grund af den øgede blodgennemstrømning, der kommer til området efterfølgende.

K.Laser behandling er effektiv på skader som:

  • Hælspore
  • Løberknæ
  • Achillessener 
  • Norsk forskning har undersøgt og behandlet personer med hævede og ømme achillessener. Forskningen påviste at laseren hæmmer udviklingen af inflammationen i området.
  • Skinnebensbetændelse
  • Lænd og hofte smerter

Har du en skade der er mindre end 3 måneder gammel, skal du regne med i alt 6 behandlinger fordelt over 1-2 behandlinger om ugen. Hvis din skade er mere end 3 måneder gammel, skal du regne med i alt 10 behandlinger fordelt over 1 behandling om ugen.