Effektiv behandling af din idrætskade

K-Laser en effektiv behandling af idrætsskader

Velkommne her på klinikken jeg har diagnosticeret og behandling alle typer af sportsskader i mere end 15 år og jeg vil  gøre alt for at hjælpe dig med din skade fra start til slut. 

Idræt er sjovt og kan styrke kroppen, men for meget kan blive en belastning for kroppen. Forkert træning, eller for meget træning,  kan give skader på muskler, led og knogler. Der kan opstå forskellige typer af skader i forbindelse med idræt. De hyppigste er:

  • Forstuvning.
  • Fibersprængning.
  • Ledbåndsskader.
  • Ledskred (luksationer).
  • Knoglebrud (frakturer).
  • Led- og muskelsmerter
  • Skulder-, ryg- og nakkeskader, herunder bl.a. diskusprolaps, skoliose, slidgigt mm.

Her i klinikken benyttes manuel skadesterapi til de idrætsskade eller smerter i kroppen son du generes af. Behandlingen består af flere forskelige metoder som kan løse op for muskelspændinger, arvæv og lign. Som manuel terapeut har jeg et dybere og mere specifik kendskab til hele kroppens  anatomi, herunder de dysfunktioner og idrætsskader der kan opstå og hvordan de skal behandles. Og i klinikken bliver kun de bedste og nyeste behandlingsmetoder anvendt, så du hurtigt og effektivt, kan vende tilbage til en smertefri hverdag.

I klinikken møder du en veluddannet og fagligt dygtigt behandler så du er sikret en behandling af samme høje kvalitet hver gang. Her på hjemmeside kan du se hvilke behandlingsmetoder der anvendes.

Har du smerter i kroppen, eller kan du ikke præstere det sammme som du  har kunnet, så kontakt mig nu. 

Hvis du har spørsmål til idrætsskader eller behandlingen så skriv en e-mail til bre@webspeed.dk eller ring nu.

Pris pr. session som indeholder undersøgelse og behandling evt. K-laser terapi eller Shockwave terapi – 750 kr.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.